Dit pakket is vooral bedoelt voor de sporter die vooral sport om gezond en fit te blijven maar ook zijn sportieve doelen wil verwezenlijken. Het halen van de eindstreep het doel, maar een goede eindtijd of klassering geeft motivatie. Het type evenement maakt niet uit, dit kan een Ironman, (halve) marathon, zware fietsklassieker of je wilt gewoon zo optimaal mogelijk trainen. Dan is dit het juiste pakket voor jouw.

je hebt het al druk met werk, gezin en sociale leven.Ik maak het schema zo dat het rekening houdt met de voor jou beschikbare tijd. Tijdens onze coaching momenten bespreken we je vooruitgang, lastige momenten en ontvang je advies over voeding en andere zaken. Ook kun je met je vragen bij mij terecht. Natuurlijk hebben we voor je evenement contact om je optimaal voor te bereiden en je onzekerheden weg te nemen.

Trainingsplan
Het trainingsplan wordt opgesteld op basis van jou huidige conditie, ervaring en beschikbare tijd. De trainingen wordt gepland op de dagen waarop jij ze kunt uitvoeren. Ook bepalen we enkele tussen doelen en evenementen die goed in je schema passen en je trainingen ondersteunen.
Je schema wordt beschikbaar gesteld via Trainingpeaks je ontvangt van mij je inloggegevens voor je gratis account. Wil je upgraden naar een premium account dan kan dat voor 10 euro p/m. Normaal kost dit 19 doller.

Aanpassingen
Elke maand wordt na een evaluatie je schema aangepast zodat deze weer optimaal aansluit op de huidige situatie.

Coaching
Elke maand is er 1,5 uur coaching tijd beschikbaar deze wordt besteed aan de aanpassingen van je schema, tussentijdse evaluaties beoordeling van je trainingen, advies over je strategie tijdens je wedstrijd en andere vragen die naar voren komen.

Aanmelden

* is een verplicht veld