Missie

Ironman maastricht, bijna klaar met fietsen.
Ironman maastricht, bijna klaar met fietsen.

Persoonlijk, laagdrempelig, heldere en duidelijke adviezen dat zijn de pijlers van L3. Op basis van deze aanpak in combinatie met mijn passie voor sport en coaching kan ik je begeleiden om jouw doelstellingen te behalen. Een persoonlijke aanpak staat bij L3 voorop, omdat iedereen uniek is en een eigen aanpak behoeft. Ik ga uit van jouw doelstellingen en lichaam en niet van standaard formules. Hierbij werk ik altijd op basis van de meest actuele inzichten en toepassingen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Lijten en ik ben L3 begonnen vanuit mijn passie voor (duur)sporten. Ik ben opgeleid als triathlon trainer niveau 3 en daarnaast ben ik opgeleid voor het uitvoeren van bikefits. Met L3 wil ik met mijn kennis en ervaring andere sporters helpen om hun doelstellingen te behalen. Zelf sporten geeft mij veel energie, iemand zijn (sport)doelstellingen op een verantwoorde manier laten behalen geeft mij nog meer energie.

Vorig jaar heb ik het finishen van een hele triathlon van mijn bucketlist afgestreept tijdens de Ironman in Maastricht. Voor de komende jaren heb ik nog diverse doelstellingen die ik graag wil behalen zoals diverse triatlons, marathons en fietstochtenzoals de Marmotte. Maar nog leuker vind ik het om andere atleten hierbij te helpen.

Hopelijk tot snel voor een bikefit of (trainings)advies.

Peter Lijten