Quick scan + Statische analyse

Twijfel je of je wel juist op je fiets zit en vind je een dynamische meting te uitgebreid? Dan is de quick scan + statische analyse iets voor jou. Als eerste gaan we je lichaamsmaten bepalen, daarna stap je op je fiets en ga ik je fiets positie analyseren en vergelijken met de statische meting. Op basis hiervan zal ik, wanneer nodig, enkele aanpassingen maken aan je positie zodat je beter op je fiets komt te zitten.

Geometrie tabel
Geometrie tabel

Omdat de Quick scan 1 uur duurt hebben we niet de tijd om alles uitgebreid te analyseren zoals bij een dynamische bikefit. Het is dan ook bedoelt om te kijken hoe je huidige houding is en wat er nog verbeterd kan worden. De aanpassingen zullen we ook doorvoeren op je fiets. Ook ideaal te gebruiken om te bepalen of een eventuele nieuwe fiets ook goed bij jouw past.

Trainingsadvies

Maak een combinatie van een goede fietspositie en een professioneel trainingsadvies. Ik analyseer je huidige trainingen en op basis van jou doelstellingen en niveau zal ik een gepast trainingsadvies voor je opstellen. Je ontvangt dan een trainingsplan gericht op het verbeteren van je prestatie, afhankelijk van de gekozen vorm van begeleiding zijn er eenmalige kosten (75 euro) of maandelijks een bedrag voor een uitgebreid begeleidingsplan waarbij je plan maandelijks of zelfs 2 wekelijks wordt bijgesteld.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een quick scan en statische analyse dan kun je dit het beste doen door het afspraken formulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Maak nu een afspraak

De eerste stap naar jouw droomfiets