Aankoopadvies

De aanschaf van een nieuwe fiets is een flinke investering. Welke fiets is nu passend voor jou? Dat is nog een hele
klus om uit te zoeken met alle merken, type frames, pedaalsystemen en geometrie tabellen. Als je een fiets wilt
aanschaffen via internet wordt het vaak nog lastiger.

Geometrie tabel
Geometrie tabel

L3-bikefitting helpt je om op basis van jouw budget en wensen de ideale fiets te vinden. Hierbij gaan we uit van jouw optimale fietspositie en op basis daarvan gaan we op zoek naar de juiste fiets. Je hebt vast voorkeuren voor merken, kleuren en schakelsystemen, hiermee houd ik natuurlijk rekening. Het advies is onafhankelijk omdat L3-bikefitting zelf geen fietsen verkoopt en geen afspraken heeft met fietsenmerken. Je kunt je fiets dan ook aanschaffen waar jij wilt.

Heb je de fiets geleverd gekregen dan kom je bij mij terug en stel ik de fiets af op basis van de eerder verkregen meetresultaten. Door de juiste afstellingen kun je optimaal genieten van je nieuwe fiets. En natuurlijk krijg je alle gegevens in een rapport mee naar huis.

Afstellen schoenplaatjes

Goed afgestelde schoenplaatjes voorkomen vervelende knieblessures en zorgen ervoor dat je kracht zo goed mogelijk op je pedalen terecht komt. Afhankelijk van je schoenen en pedaalsysteem stellen we de plaatjes zo optimaal mogelijk af. Tijdens het aankoopadvies kunnen we rekening houden met de (on)mogelijkheden van de verschillende pedaalsystemen.

Dynamische bikefit

Omdat fietsen geen statische beweging is doen we een dynamische analyse op je huidige fiets. Hiermee gaan we op zoek naar jouw ideale fietspositie. Door deze afmetingen nauwkeurig over te nemen met speciaal meetgereedschap kunnen we op basis van deze gegevens op zoek gaan naar jouw ideale fiets. Is je nieuwe fiets geleverd dan gaan we alles nog eens nauwkeurig afstellen.

Rapportage

Nadat we je nieuwe fiets hebben afgesteld ontvang je een rapport met daarin alle gegevens over je nieuwe afstelling en een voor-en-na-vergelijking. Een nieuwe fiets vraagt altijd wel wat gewenning, maar ervaar je na een tijdje toch nog ongemakken dan kun je altijd terug komen en zoeken we naar de oplossing hiervoor.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een aankoopadvies en/of dynamische bikefit dan kun je dit het beste doen door het afspraken formulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Maak nu een afspraak

De eerste stap naar jouw droomfiets