Trainingsplan ‘prestatie atleet’

Het trainingsplan “prestatie atleet” is bedoeld voor de sporter die gaat voor een optimale sportprestatie en behoefte heeft aan een persoonlijk trainingsplan afgestemd op de persoonlijke omstandigheden. Op basis van je progressie, drukte of andere omstandigheden wordt jouw persoonlijke schema tweewekelijks aangepast.

Bij de start stellen we samen je sterke en zwakke onderdelen vast. Hiermee wordt rekening gehouden bij het opstellen jouw persoonlijke schema. Je ontvangt advies welke wedstrijden je juist wel of beter niet zou kunnen doen. Ook adviezen op het gebied van voeding en wedstrijdstrategie bespreken we samen.

Wanneer gewenst kijken we samen naar een meerjaren ontwikkelingsplan zodat je jaarlijks op een verantwoorde en slimme manier stappen maakt naar jouw ultieme doel.

Je ontvangt je trainingsschema 2 weken vooruit in je persoonlijke trainingpeaks omgeving. Na elke training upload je de data van je training en houd je kort bij hoe de training is gegaan. Hierdoor ontstaat een uitgebreid logboek dat gebruikt wordt voor de planning van je schema en kunnen eventuele problemen vroegtijdig worden ontdekt.

Alle trainingen zijn uitgewerkt en kunnen zo op je fietscomputer of sporthorloge gedownload worden. Natuurlijk zijn in je schema regelmatige testmomenten ingepland. Ook wordt er ruimschoots aandacht besteed aan techniek en algehele atletische ontwikkeling.

Is dit wat voor jou? Neem dan contact op via het afsprakenformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis intake gesprek waarin we met elkaar de mogelijkheden kunnen bespreken.

Contact formulier