Trainingsplan jouw doel

Trainingsplan “jouw doel” is bedoeld voor de sporter die vooral sport om gezond en fit te blijven maar ook zijn sportieve doelen wil verwezenlijken. Het halen van de eindstreep is je hoofddoel, maar een goede eindtijd of klassering geeft extra motivatie. Het type evenement maakt niet uit, dit kan een (halve) marathon zijn, een zware fietsklassieker of een triathlon of je wilt gewoon zo optimaal mogelijk trainen.

Ook wanneer je veelvuldig last hebt van blessures of maar niet vooruit gaat is “jouw doel” het ideale pakket. Op basis van een intake gesprek stellen we samen jouw persoonlijke doel vast en wordt gekeken waar je zwakke en sterke punten liggen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt om te trainen. Op basis daarvan stel ik een persoonlijk trainingsschema voor je op, die je helpt om jouw persoonlijke doel te realiseren.

Tijdens onze coaching momenten bespreken we je vooruitgang, lastige momenten en ontvang je advies over voeding en andere zaken. Ook kun je met je vragen bij mij terecht. Natuurlijk hebben we voor je evenement contact om je optimaal voor te bereiden en je onzekerheden weg te nemen.

Trainingsplan
Het trainingsplan wordt opgesteld op basis van jouw huidige conditie, ervaring en beschikbare tijd. De trainingen wordt gepland op de dagen waarop jij ze kunt uitvoeren. Ook bepalen we enkele tusse doelen en evenementen die goed in je schema passen en je trainingen ondersteunen.
Je schema wordt beschikbaar gesteld via Trainingpeaks je ontvangt van mij je inloggegevens voor je gratis account. Wil je upgraden naar een premium account dan kan dat voor 10 euro p/m. Normaal kost dit 19 dollar.

Aanpassingen
Elke maand wordt na een evaluatie je schema aangepast zodat deze weer optimaal aansluit op de huidige situatie.

Coaching
Elke maand is er 1,5 uur coaching tijd beschikbaar deze wordt besteed aan de aanpassingen van je schema, tussentijdse evaluaties beoordeling van je trainingen, advies over je strategie tijdens je wedstrijd en andere vragen die naar voren komen.

Contact formulier